عاشق ولایت

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ خرداد ۹۴ ، ۱۶:۲۹
عاشق ولایت

هیچ کس نباید ادعای مالکیت این انقلاب را بکند

اول: امام در وصیت‌نامه‏شان تأکید می‌کنند که این انقلاب، یک انقلاب الهی است و پایه‏ اصلى آن مردمند. معنای این حرف این است که هیچ کس نباید ادعای مالکیت این انقلاب را بکند و خود را مالک دانسته، دیگران را مستأجر این انقلاب بداند. اگر قرار بود کسی خود را نسبت به این انقلاب مالک و صاحب بداند، از همه مناسبتر و شایسته‏تر، خودِ امام بود که انقلاب بر محور عزم و اراده و شخصیت او به وجود آمد؛ ولی امام خود را همواره هیچ‌کاره و خدا را همه‏کاره می‌داند. اینکه گروهی فکر کند چون در راه انقلاب شهید داده و یا زندان دیده و یا پول خرج کرده، سهم بیشتری از انقلاب دارد از مکتب امام منحرف شده است.

این انقلاب گسترش خواهد یافت اما نه از راه لشکرکشی

دوم: امام در وصیت‏نامه خود اعلام می‌کند که این انقلاب گسترش خواهد یافت و دست استعمارگران را از جهان اسلام کوتاه خواهد کرد. این پیشگویی امام بزرگوار امروز اتفاق افتاده است. گسترش انقلاب از نظر امام از راه لشکرکشی نیست، بلکه از راه الگوسازى نظام جمهوری اسلامى‏ است. به این معنا که وقتی ملتهای دیگر به این الگو نگاه کنند، شوق پیدا کرده و آن راه را دنبال کنند. همان چیزی که امروز در کشورهای عربی آن را مشاهده می‌کنیم.

روح انقلاب، روح پیشرفت، ابتکار و نوآوری است

سوم: انقلاب اسلامی کمک به پیشرفت، خلاقیت و نوآوری ملت است؛ درست نقطه‏ مقابل آنچه دشمنان اسلام تبلیغ می‌کنند که دینداری با پیشرفت منافات دارد؛ و تنها راه پیشرفت را غلتیدن در آغوش غرب می‌دانند. اما امام بزرگوار از اول انقلاب تا روز آخر و در وصیت‏نامه‏ خود تأکید نمود که روح انقلابی، روح حرکت به جلو است، روح پیشرفت، ابتکار و نوآوری است.

جنگ سرد و عملیات روانی دشمن از اولین روزهای انقلاب ادامه دارد

چهارم: توجه دادن امام به جنگ سرد و عملیات روانی دشمن است. دشمن آن‏ وقتی که در میدان، در صحنه‏ عمل نتواند کاری از پیش ببرد، دست به جنگ روانی می‌زند. همان مطلبی که امروز مقام معظم رهبری از آن به جنگ نرم تعبیر کرده و مقابله با آن را جزء اولویتهای اول نظام می‌داند. دشمنان با جنگ روانی و با تهدید سعی می‌کنند ملتهای مقابلشان میدان را خالی کنند. این جنگ نرم از اولین روزهای انقلاب تا امروز که سی سال می‌گذرد، همچنان ادامه دارد.

اغفال جوان به معنای عقب نگه‌داشتن ملت است

پنجم: هشدار امام به جوانهاست که می‌توان آن را در راستای مورد قبل ارزیابی نمود، چرا که اهداف جنگ نرم غالبا جوانها هستند. دشمن دانسته است که تقوا و پرهیزگاری جوان ایرانی و دینداری جوان ایرانی به پیشرفت او در میدانهای مختلف کمک می‌کند؛ لذا می‌خواهد این را تضعیف کند. امام هشدار می‌دهند؛ هم به جوانها، هم به دانشگاهها، هم به حوزه‏های علمیه، هم به قاطبه‏ جوانان کشور که هوشیار باشند. اغفال جوان و سست کردن جوانها، به معنای عقب نگه‌داشتن ملت است.

برای ملتها یک راه حقیقی بیشتر باقی نمی‌ماند و آن مقاومت است

ششم: مسئله‏ مواجهه‏ با زورگویان عالم است. مواجهه علنی حضرت امام با آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی مسئله‌ای است که به هیچ وجه قابل انکار نیست. استکبار ستیزی و مبارزه با زورگویان عالم و دفاع از مستضعفین در برابر مستکبرین از جمله محکمات سیره سیاسی امام است. شجاعت و صراحت در مبارزه مقابل ابرقدرتها خود یکی از ابزار مبارزه در جنگ نرم است، چنانچه امام راحل بارها این مهم را نشان داد. تسلیم در مقابل زورگویان جهان، زورگو را به زورگویی تشویق می‌کند. پس برای ملتها یک راه حقیقی بیشتر باقی نمی‌ماند و آن مقاومت است. یکی از برجسته‏ترین نقاط خط امام که در وصیت‏نامه و در همه‏ بیانات امام منعکس است، لزوم ایستادگی قاطع در مقابل طمع‏ورزان و مستکبران است(برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری ۱۴/۳/۸۷).

امروز اگر ایران اسلامی یکی از قدرتهای هسته‌ای دنیا شده است به برکت حرکت در همین راهی است که از امام خود آموخته است و خلف صالح او نیز با همان صلابت و شجاعت در راه امام پیش می‌رود.‏

موضوعات: واحد فرهنگی حوزه کوثر
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ خرداد ۹۴ ، ۰۷:۴۱
عاشق ولایت

امام صادق علیه السلام مى فرماید: رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرمود: هنگامى که شب اسرى به آسمان برده شدم ، داخل بهشت شدم پس قصرى دیدم از یاقوت سرخ ، که درون آن از بیرون و بیرون آن از درون دیده مى شود؛ چون بسیار نورانى بود دو اطاق در آن قصر بود،یکى از در سفید و دیگرى از زبرجد سبز. پس گفتم : اى جبرئیل این قصر از کیست ؟ گفت : از آن کسى است که چهار خصلت داشته باشد:

۱ – گفتارش پاکیزه و حق باشد؛

۲ – همیشه روزه باشد؛

۳ – به دیگران اطعام دهد و انفاق کند؛

۴ – شب به عبادت بپردازد، در حالى که مردم همه خواب باشند.

پس امیرالمؤ منین علیه السلام عرض کرد: اى رسول خدا! ایا در امت شما کسى توانایى انجام چنین کارى را دارد؟

حضرت فرمود: نزدیک بیا یا على ! پس نزدیک آمد پیامبر فرمود:

آیا مى دانى منظور از گفتار پاکیزه چیست ؟

امیرالمؤ منین عرض کرد: خدا رسول او داناترند.

حضرت فرمود: منظور آن کسى است که بگوید سبحان الله و الحمدلله و لااله الاالله و الله اکبر

آیا مى دانى منظور از روزه همیشگى چیست ؟

امیرالمؤ منین فرمود: خدا و پیغمبر او داناترند.

حضرت فرمود: آن کسى است که تمام ماه رمضان را روزه بگیرد و حتى یک روز از آن را افطار نکند.

یا على ! مى دانى منظور از غذا دادن به دیگران چیست ؟

حضرت فرمود: خدا و رسول او داناترند.

پیامبر فرمود: آن کسى است که براى خانواده اش رزق حلال به دست آورد، و آبروى آنان را در نزد مردم حفظ کند.

آیا مى دانى منظور از شب زنده دارى چیست ؟ و حضرت در پاسخ گفت : خدا و رسول او داناترند. پیامبر فرمود: منظور کسى است که شب ها نخوابد تا این که نمازعشا را بخواند.

بحارالانوار، ج ۹۳، ص ۱۶۸

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ خرداد ۹۴ ، ۱۲:۲۶
عاشق ولایت


اهمیت فتح خرمشهر

فتح خرمشهر از دو جهت حائز اهمیتى خاص بود:

جهت اول اینکه:

با این پیروزى بزرگ، جنگ وارد مرحله نوینى شد و قواى اسلام با تهاجمات کوبنده خودمرحله به مرحله پیروزیهاى تازه‏اى را به ملت مسلمان ایران و همه ملتهاى مسلمانى که عاشق و شیفته‏ انقلاب اسلامى هستند و چشم امید به این نهضت الهى دوخته‏ اند، هدیه کرد.

باز شدن بابى جدید بر روى سلحشوران ایران و حملات برق‏ آسا و دلاورانه آنها بود که دشمن زبون را دیوانه‏ وار به استفاده از سلاح‏هاى شیمیایى مجبور نمود.
دشمن مى‏ دانست که این مرحله از جنگ با مراحل‏ پیشین، تفاوتى فاحش دارد و یورشهاى سهمگین و بى‏ باکانه لشکریان اسلام را هیچ چیز پاسخگو نیست.

این ‏درماندگى و بیچارگى باعث شد تا دشمن به سلاحهاى شیمیایى پناه ببرد، و چیزى نگذشت که این سلاح نیزکهنه شد و راهى براى رهایى خصم از دام مرگ و ذلت نگشود.

جهت دوم اینکه:

این فتح عظیم باعث گشت آمریکاى جهانخوار و سایر قدرتهاى استعمارى حساب کار خود رابکنند و از موضع تهاجم و حمله، به موضع دفاع بیفتند.

پیش از این چنین مى ‏پنداشتند که نه تنها عراق به‏ عنوان ژاندارم منطقه سرگرم نوکرى و خدمتگزارى آنها خواهد بود، بلکه با پیروزى این رژیم دست نشانده‏ بر ایران، ژاندارم اصلى منطقه که در اثر انقلاب اسلامى از دست رفته بود، دیگر بار احیا و ابقا خواهد شد. لیکن پس از فتح خرمشهر، نه تنها اندیشه تصرف ایران از سر آنان پرید، که هول و وحشت سقوط رژیم‏ دست نشانده صدام هم سراپاى وجود ناپاکشان را فراگرفت و آنان را وادار کرد که خود را به جهد و تلاش وتکاپو بیندازند تا شاید صدام را از سقوط نجات دهند.

روزنامه فرانسوى لیبراسیون در این باره نوشت:

پس از بازپس گیرى خرمشهر توسط ایرانیان، بلافاصله آمریکا و اروپا و برخى از کشورهاى منطقه خلیج‏ فارس، ابتکارات متعددى را براى پایان دادن به این جنگ به کار گرفتند تا به این ترتیب از سقوط صدام ‏جلوگیرى کنند.

حضرت‏ امام‏ خمینى(ره) درفرازى ازپیامشان درخصوص آزادى‏ خرمشهرچنین‏ فرمودند: اینجانب با یقین به آنکه:

«ما النصر اِلاّ من عنداللَّه » از فرزندان اسلام و قواى مسلح، که دست قدرت حق ازآستین آنان بیرون آمده، و کشور امام زمان -عج- را از چنگ گرگان آدم خوار، که آلتهایى در دست ابرقدرتان، خصوصاً آمریکاى جهانخوارند، بیرون آورد و نداى اللَّه اکبر را برفراز آن شهر خرم که با دست پلید جنایتکاران غرب به خون کشیده شد و خونین شهر نام گرفت، تشکر مى ‏کنم؛ و آنان فوق تشکر من و امثال من‏ هستند.

آنان به یقین مورد تقدیر ناجى بشریت و برپا کننده عدل الهى در سراسر گیتى مى‏ باشند. مبارک ‏باد وهزاران مبارک‏ باد برشما عزیزان و نور چشمان اسلام این فتح و نصر عظیم.

منبع : شورای سیاستگذاری ائمه جمعه



۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۴ خرداد ۹۴ ، ۱۲:۱۸
عاشق ولایت